Distrugatoare documente

  • Produse Office:
  • 93     51 - 60
Distrugatoare documente DISTRUGATOR DOCUMENTE 73Ci CROSS-CUT
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Tehnica De Birou
Distrugatoare documente ULEI PENTRU DISTRUGATOR DOCUMENTE FELLOWES
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Tehnica De Birou
Distrugatoare documente Distrugator documente HSM Securio C16 - 15-17 coli - fasie (5,8 mm) - nivel securitate 2
 •  Brand: Hsm  •  Categorie: Tehnica De Birou
Distrugatoare documente Distrugator documente HSM Securio B32 - 10 coli - cross-cut (1,9 x 15 mm)
 •  Brand: Hsm  •  Categorie: Tehnica De Birou
Distrugatoare documente Distrugator documente Fellowes 46MS, Microshred, 12 coli. Distrugatorul poate functiona incontinuu timp de maxim 15 minute, utilizeaza functia Sleep dupa o perioada de inactivitate. In spatiile de lucru de genul Open Space, Tehnologia Silentshred minimizeaza zgomotul produs de distrugator. Tehnologia Safesanse previne accidentarile nedorite, oprind distrugatorul imediat cum fanta de acces este atinsa cu mana. Poate distruge pana la 12 coli in particule micro-cut, distruge de asemenea CD/DVD-uri, capse si carduri. Dimensiuni: 26.7cm x 36.8cm x 65.1cm.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Biroul De Acasa
Distrugatoare documente Distrugator documente Fellowes Automax 300C. Debarasarea de documente inutile se poate face usor si in siguranta daca in apropierea fiecarui birou exista un distrugator de documente. Daca distrugerea se face imediat, gradul de securitate al informatiilor este maximizat. Costurile sunt mai mici atunci cand distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii (o singura investitie comparativ cu un sir lung de plati la furnizori). Distrugatorul de documente Automax 300C este perfect pentru companiile cu activitate “open space”, datorita tehnologiei SilentShred aparatul funcioneaza in modul ultra silentios, miscorand disconforul creat din cauza zgomotului. Dimensiunea fantei pentru coli este de 230mm. Distruge pana la 300 coli in fragmente de 4 x 38mm in doar 12 minute. Tehnologia folosita permite distrugerea agrafelor, capselor, cardurilor si CD-uri. JamGuard System previne intreruperea procesului de maruntire datorat nedoritelor blocaje. SmartLock permite blocarea automata a sertarului de hartie pentru a nu putea avea acces la acesta in timp ce este utilizat, impiedicand astfel imprastierea ramasitelor. Sleep Mode inchide automat distrugatorul dupa 2 minute de inactivitate. SureFeed Technology iti ofera posibilitatea de a programa inceperea maruntirii chiar si dupa ce programul tau de la birou s-a terminat, punandu-ti la dispozitie cele 3 perioade de timp: 30, 60 sau 90 de minute.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Biroul De Acasa
Tehnica de birou Distrugator documente Fellowes H-8CD. Debarasarea de documente inutile se poate face usor si in siguranta daca in apropierea fiecarui birou exista un distrugator de documente. Daca distrugerea se face imediat, gradul de securitate al informatiilor este maximizat. Costurile sunt mai mici atunci cand distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii (o singura investitie comparativ cu un sir lung de plati la furnizori). Distrugatorul de documente H-8C este ideal pentru biroul tau datorita dimensiunilor compacte ( 362mm x 304mm x 200 mm) si al nivelului sporit de protectie a documentelor distruse ( P-4 ). Dimensiunea fantei pentru coli este de 220mm. Perfect pentru uzul individual si pentru birourile cu activitate mica spre medie.Distruge pana la 8 coli per trecere in fragmente de 4 x 35mm. Capacul poate fi ridicat cu usurinta, facand astfel acesul catre containerul de 14 de litri mult mai usor. Tehnologia folosita permite distrugerea agrafelor, capselor, cardurilor si a CD-urilor. Fanta speciala pentru distrugerea CD-urilor permite o reciclare mai eficienta a materialelor distruse. Sistemul de siguranta Safety Lock, previne actionarea accidentala a distrugatorului, facandu-l astfel mai sigur atat la birou cat si acasa.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Oferta Distribuitori
Tehnica de birou Distrugator documente Fellowes H-8C. Debarasarea de documente inutile se poate face usor si in siguranta daca in apropierea fiecarui birou exista un distrugator de documente. Daca distrugerea se face imediat, gradul de securitate al informatiilor este maximizat. Costurile sunt mai mici atunci cand distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii (o singura investitie comparativ cu un sir lung de plati la furnizori). Distrugatorul de documente H-8C este ideal pentru biroul tau datorita dimensiunilor compacte ( 362mm x 304mm x 200 mm) si al nivelului sporit de protectie a documentelor distruse ( P-4 ). Dimensiunea fantei pentru coli este de 220mm. Perfect pentru uzul individual si pentru birourile cu activitate mica spre medie. Distruge pana la 8 coli per trecere in fragmente de 4 x 35mm. Capacul poate fi ridicat cu usurinta, facand astfel acesul catre containerul de 14 de litri mult mai usor. Tehnologia folosita permite distrugerea agrafelor, capselor, cardurilor. Sistemul de siguranta Safety Lock, previne actionarea accidentala a distrugatorului, facandu-l astfel mai sigur atat la birou cat si acasa.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Oferta Distribuitori
Tehnica de birou Distrugator documente Fellowes 53C. Debarasarea de documente inutile se poate face usor si in siguranta daca in apropierea fiecarui birou exista un distrugator de documente. Daca distrugerea se face imediat, gradul de securitate al informatiilor este maximizat. Costurile sunt mai mici atunci cand distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii (o singura investitie comparativ cu un sir lung de plati la furnizori). Distrugatorul de documente DS-53C este ideal pentru biroul tau datorita dimensiunilor compacte ( 457mm x 355mm x 242 mm) si al nivelului sporit de protectie a documentelor distruse ( P-4 ). Dimensiunea fantei pentru coli este de 220mm. Perfect pentru uzul individual si pentru birourile cu activitate foarte mica. Distruge pana la 10 coli per trecere in fragmente de 4 x 35mm. Capacul poate fi ridicat cu usurinta, facand astfel acesul catre containerul de 23 de litri mult mai usor. Tehnologia folosita permite distrugerea agrafelor, capselor, cardurilor sau CD-uri. Fanta speciala pentru distrugerea CD-urilor permite o reciclare mai eficienta a materialelor distruse. Nivelul de zgomot redus al distrugatorului il completeaza si il face unul dintre cele mai eficiente si agreate aparate din gama lui.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Oferta Distribuitori
Tehnica de birou Distrugator documente Fellowes 485Ci. A4 taiere incrucisata 4 x 30mm.Ideal pentru uz comercial într-un birou de 10 sau mai multi utilizatori. SafeSense ® Technology opreste imediat maruntirea atunci când mâinile ating intrarea pentru hârtie. Sistemul anti blocare 100% Jam Proof elimina riscurile de blocare a hartiei in interiorul aparatului sau intre lamele acestuia. Auto-Oil imbunatateste calitatea taierii si prelungeste viata lamelor de taiere. Prin sistemul de economisire al energiei,distrugatorul se opreste automat dupa o perioada in care nu este folosit.Latime activa de 407mm. Motorul de regim continuu permite un ciclu de lucru non-stop. Distruge hartie,capse,agrafe,carti de credit,CD-uri/DVD-uri.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Oferta Distribuitori
  • Produse Office:
  • 93     51 - 60