Distrugatoare documente

  • Produse Office:
  • 227     31 - 40
Distrugatoare documente Distrugator documente Fellowes Automax 130C, negru. Debarasarea de documente inutile se poate face usor si in siguranta daca in apropierea fiecarui birou exista un distrugator de documente. Daca distrugerea se face imediat, gradul de securitate al informatiilor este maximizat. Costurile sunt mai mici atunci cand distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii (o singura investitie comparativ cu un sir lung de plati la furnizori). Distruge fara probleme in modul automat pana la 130 de file si 8 in modul manual, folosind tehnologia taierii incrucisate, lasand in urma doar ramasite cu dimensiuni de 4mm x 50mm. Distrugatorul de documente Fellowes Automax 130C este ideal, datorita tehnologiei SilentShred, acesta asigura desfasurarea activitatii in modul ultra silentios, micsorand disconfortul creat din cauza zgomotului. Foarte economic datorita capacitatii acestuia de a intra in Sleep Mode dupa 2 minute de inactivitate. Volumul cosului pentru ramasite este de 32 litrii. Poate distruge cu usurinta carduri, carti de credit, capse, agrafe de birou si CD-uri.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Biroul De Acasa
Distrugatoare documente Distrugator documente Fellowes Automax 200C, negru. Debarasarea de documente inutile se poate face usor si in siguranta daca in apropierea fiecarui birou exista un distrugator de documente. Daca distrugerea se face imediat, gradul de securitate al informatiilor este maximizat. Costurile sunt mai mici atunci cand distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii (o singura investitie comparativ cu un sir lung de plati la furnizori). Distruge fara probleme in modul automat pana la 200 de file si 10 in modul manual, folosind tehnologia taierii incrucisate, lasand in urma doar ramasite cu dimensiuni de 4mm x 38mm. Distrugatorul de documente Fellowes Automax 200C este ideal, datorita tehnologiei SilentShred, acesta asigura desfasurarea activitatii in modul ultra silentios, micsorand disconfortul creat din cauza zgomotului. Foarte economic datorita capacitatii acestuia de a intra in Sleep Mode dupa 2 minute de inactivitate. Volumul cosului pentru ramasite este de 12 litrii. Poate distruge cu usurinta carduri, carti de credit, capse, agrafe de birou si CD-uri.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Biroul De Acasa
Distrugatoare documente Distrugator documente Fellowes Automax 500C. Debarasarea de documente inutile se poate face usor si in siguranta daca in apropierea fiecarui birou exista un distrugator de documente. Daca distrugerea se face imediat, gradul de securitate al informatiilor este maximizat. Costurile sunt mai mici atunci cand distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii (o singura investitie comparativ cu un sir lung de plati la furnizori). Distrugatorul de documente Automax 500C este perfect pentru companiile cu activitate “open space”, datorita tehnologiei SilentShred aparatul funcioneaza in modul ultra silentios, miscorand disconforul creat din cauza zgomotului. Dimensiunea fantei pentru coli este de 230mm. Distruge pana la 500 coli in fragmente de 4 x 38mm. Tehnologia folosita permite distrugerea agrafelor, capselor, cardurilor si CD-uri. JamGuard System previne intreruperea procesului de maruntire datorat nedoritelor blocaje. SmartLock permite blocarea automata a sertarului de hartie pentru a nu putea avea acces la acesta in timp ce este utilizat, impiedicand astfel imprastierea ramasitelor. Sleep Mode inchide automat distrugatorul dupa 2 minute de inactivitate. SureFeed Technology iti ofera posibilitatea de a programa inceperea maruntirii chiar si dupa ce programul tau de la birou s-a terminat, punandu-ti la dispozitie cele 3 perioade de timp: 30, 60 sau 90 de minute.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Biroul De Acasa
Distrugatoare documente Distrugator documente Fellowes 73Ci. A4 taiere incrucisata 4 x 38mm, capacitate taiere: 12 coli, ciclu de lucru: 10 min on - 20 min off, auto on/of,numar utilizatori: 1-3, capacitate rezervor: 23 litri. Distruge hartii, capse, agrafe, carti de credit, CD/DVD -uri. Sistemul SafeSense ® Technology opreste imediat maruntirea atunci cand mainile ating intrarea pentru hartie. Sistemul anti blocare 100% Jam Proof elimina riscurile de blocare a hartiei in interiorul aparatului sau intre lamele acestuia.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Biroul De Acasa
Tehnica de birou Distrugator documente Fellowes 60CS. Capacitate: 10 coli. Recomandat pentru folosirea individuala. Distruge: capse, agrafe si carduri.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Oferta Distribuitori
Tehnica de birou Distrugator documente Fellowes 425i. Debarasarea de documente inutile se poate face usor si in siguranta daca in apropierea fiecarui birou exista un distrugator de documente. Daca distrugerea se face imediat, gradul de securitate al informatiilor este maximizat. Costurile sunt mai mici atunci cand distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii (o singura investitie comparativ cu un sir lung de plati la furnizori). Distrugatorul de documente 425i este perfect pentru uzul comercial, pentru companiile cu activitate mare, datorita modului de lucru continuu, poate fi folosit de 10 sau mai multi utilizatori. Modulul “Energy saving system” face ca aparatul sa fie un consumator redus de energie electrica, mecanismul se intra in Stand-by dupa 2 minute de inactivitate. Poate distruge cu usurinta CD-uri, carduri, carti de credit, capse si agrafe de birou.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Oferta Distribuitori
Distrugatoare documente Distrugator documente Fellowes 99Ci. A4 taiere incrucisata 3.9 x 38mm, capacitate taiere: 17 coli, auto on/off, mod reverse, ciclu de lucru: 25 min, latime activa 230mm, capacitate rezervor 34 litri. Distruge hartii, capse, agrafe, carti de credit si CD-uri.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Biroul De Acasa
Distrugatoare documente Distrugator documente Fellowes 70S. Debarasarea de documente inutile se poate face usor si in siguranta daca in apropierea fiecarui birou exista un distrugator de documente. Daca distrugerea se face imediat, gradul de securitate al informatiilor este maximizat. Costurile sunt mai mici atunci cand distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii (o singura investitie comparativ cu un sir lung de plati la furnizori). Distrugatorul de documente Fellowes 70S este ideal pentru birourile mici, cu activitate mica, datorita dimensiunilor sale reduse si al tehnologiei SilentShred care face ca aparatul sa functioneze in modul ultra silentios, micsorand disconfortul creat din cauza zgomotului. Este ideal si pentru persoanele adepte reciclarii, deoarece distrugatorul dispune de fanta si recipient destinat doar distrugerii CD-urilor.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Biroul De Acasa
Tehnica de birou Distrugator documente Fellowes DS-1. Debarasarea de documente inutile se poate face usor si in siguranta daca in apropierea fiecarui birou exista un distrugator de documente. Daca distrugerea se face imediat, gradul de securitate al informatiilor este maximizat. Costurile sunt mai mici atunci cand distrugerea documentelor se face cu echipamente proprii (o singura investitie comparativ cu un sir lung de plati la furnizori). Distrugatorul de documente DS-1 este ideal pentru uzul individual, sau pentru birourile cu activitate foarte mica datorita dimensiunilor sale reduse. Aparatul ofera un nivel avansat de protectie a documentelor distruse, taie o coala de hartie A4 in 320 de bucati. Cosul cu clapa asigura o golire rapida a deseurilor.
 •  Brand: Fellowes  •  Categorie: Oferta Distribuitori
FELLOWES 11C - Distruge pana la 11 coli in particule de 4 x 52mm - Distruge continuu timp de 5 minute - Capacitatea cosului de 18L - Distruge si agrafe capse si carduri Specificatii Capacitate de taiere 11 coli (70g/mp) Dimensiuni de taiere 4 x 52mm Viteza de taiere 2.4m/ minut Tipul de taiere Cross Cut Nivelul de securitate 3 Ciclul de functionare 5 minute pornit/ 30 minute oprit Latimea fantei de acces 230 mm Capacitatea cosului 11L Tipul cosului Wastebascket Numar recomandat de utilizatori 1 Dimensiuni 428 x 346 x 238mm Greutate 6.42 Kg Culoare Negru Garantie aparat 1 an Garantie cutit 3 ani
 •  Brand:  •  Categorie:
  • Produse Office:
  • 227     31 - 40