Mobila Birou

  • Produse Office:
  • 71     31 - 40
Mese, fotolii si scaune Scaun ergonomic Golf, stofa, negru. Scaunul Golf este un scaun cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi inclinat si blocat in pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea inaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut.
 •  Brand: Alte Brand uri  •  Categorie: Administrativ
Mese, fotolii si scaune Scaun ergonomic Golf, stofa, albastru. Scaunul Golf este un scaun cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi inclinat si blocat in pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea inaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut.
 •  Brand: Alte Brand uri  •  Categorie: Administrativ
Mese, fotolii si scaune Scaun vizitator Felicia, suprapozabil, grena C29. Felicia prezinta caracteristici ce atrag dupa ele numai avantaje, atestandu-i astfel calitatea superioara si functionalitatea: Este realizat pe un cadru din otel vopsit in camp electrostatic, negru, care ii asigura rezistenta in timp. Tapiteria din stofa neagra este usor de intretinut si curatat, prin aspirare periodica sau periere (cu perie dedicata sau chiar cu peria de haine). Atat sezutul, cat si spatarul scaunului sunt capitonate cu burete (25 mm) pentru a spori gradul dumneavoastra de confort. Fiind un model de scaun fara brate, acesta este usor de manevrat. Structura simpla ii permite depozitarea in spatii restranse (in numar mai mare, scaunele se pot suprapune). Scaunul Felicia a fost proiectat pentru a sustine o greutate de maximum 120 kilograme.
 •  Brand: Alte Brand uri  •  Categorie: Administrativ
Mese, fotolii si scaune Scaun vizitator Felicia, suprapozabil, gri C13. Felicia prezinta caracteristici ce atrag dupa ele numai avantaje, atestandu-i astfel calitatea superioara si functionalitatea: Este realizat pe un cadru din otel vopsit in camp electrostatic, negru, care ii asigura rezistenta in timp. Tapiteria din stofa neagra este usor de intretinut si curatat, prin aspirare periodica sau periere (cu perie dedicata sau chiar cu peria de haine). Atat sezutul, cat si spatarul scaunului sunt capitonate cu burete (25 mm) pentru a spori gradul dumneavoastra de confort. Fiind un model de scaun fara brate, acesta este usor de manevrat. Structura simpla ii permite depozitarea in spatii restranse (in numar mai mare, scaunele se pot suprapune). Scaunul Felicia a fost proiectat pentru a sustine o greutate de maximum 120 kilograme.
 •  Brand: Alte Brand uri  •  Categorie: Administrativ
Mese, fotolii si scaune Scaun vizitator Felicia, suprapozabil, negru C11. Felicia prezinta caracteristici ce atrag dupa ele numai avantaje, atestandu-i astfel calitatea superioara si functionalitatea: Este realizat pe un cadru din otel vopsit in camp electrostatic, negru, care ii asigura rezistenta in timp. Tapiteria din stofa neagra este usor de intretinut si curatat, prin aspirare periodica sau periere (cu perie dedicata sau chiar cu peria de haine). Atat sezutul, cat si spatarul scaunului sunt capitonate cu burete (25 mm) pentru a spori gradul dumneavoastra de confort. Fiind un model de scaun fara brate, acesta este usor de manevrat. Structura simpla ii permite depozitarea in spatii restranse (in numar mai mare, scaunele se pot suprapune). Scaunul Felicia a fost proiectat pentru a sustine o greutate de maximum 120 kilograme.
 •  Brand: Alte Brand uri  •  Categorie: Administrativ
Mese, fotolii si scaune Scaun vizitator Taurus, cadru lemn, negru. Scaunul Taurus este un scaun de vizitator cu cadru negru vopsit in camp electrostatic, cu sezutul si spatarul din lemn stratificat lacuit. Acest tip de scaune este suprapozabil, putand fii depozitate cu usurinta. Se pot utiliza pentru sali de asteptare, de conferinta, sau chiar acasa, pentru musafiri. Dimensiuni: adancime sezut: 46 cm inaltime sezut: 45 cm latime totala: 53,50 cm latime sezut: 48 cm inaltime totala: 85 cm.
 •  Brand: Alte Brand uri  •  Categorie: Administrativ
Mese, fotolii si scaune Scaun vizitator Taurus, stofa, albastru. Scaunul Taurus TN este un scaun de vizitator cu cadru negru vopsit in camp electrostatic, cu sezutul si spatarul tapitat. Scaunele de acest tip au o structura simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda utilizarea lor in calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali de conferinte, cu sau fara brate si masuta de scris.
 •  Brand: Alte Brand uri  •  Categorie: Administrativ
Mese, fotolii si scaune Scaun rotativ Omnia, stofa, negru. Scaun rotativ, cu baza piramidala PP, mecanismul sincron, spatar confectionat din plasa neagra care este reglabil pe inaltime, tetiera este tapitata, cu reglaj lombar. Capacitate maxima: 120 kg
 •  Brand: Alte Brand uri  •  Categorie: Administrativ
Mese, fotolii si scaune Scaun ergonomic Golf, stofa, gri. Scaunul Golf este un scaun cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi inclinat si blocat in pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea inaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut.
 •  Brand: Alte Brand uri  •  Categorie: Administrativ
Mese, fotolii si scaune Scaun ergonomic Ergo 1040, stofa, gri. Scaunul de birou Ergo 1040 este un scaun ergonomic, cu spatar mediu si o forma a acestuia ce permit utilizarea scaunului chiar si pe o perioada indelungata, oferind utilizatorului sustinerea si confortul de care are nevoie. Inaltime scaun: 94-109 cm Adancime sezut: 44 cm Inaltime sezut: 46-59 cm Latime scaun: 46 cm Latime sezut: 46 cm Diametru baza: 60 cm Acest scaun poate sustine o greutate de pana la 80 kg.
 •  Brand: Alte Brand uri  •  Categorie: Administrativ
  • Produse Office:
  • 71     31 - 40