Distrugatoare documente

  • Produse Office:
  • 227     221 - 227
Tehnica de birou Distrugatoare de documente Distrugator de documente individual de inalta performanta, proiectat pentru regim de utilizare sustinut. Control automat cu fotocelula a ciclurilor start/stop. Buton pornit/oprit cu functie de revers integrata. Indicator LED de modul repaus. Oprire automata la umplerea containerului sau la indepartarea acestuia, indicata prin LED. Fereastra de pe container ajuta la verificarea rapida a gradului de umplere.
 •  Brand:  •  Categorie: Distrugatoare De Documente
Tehnica de birou Distrugatoare de documente Distrugator de documente individual pentru utilizare casnica sau la birou. Buton pornit/oprit, start/stop automat si functie integrata de revers. Repaus fara consum de energie. Fereastra de pe container ajuta la verificarea rapida a gradului de umplere. Container mobil pentru colectarea deseurilor. Dimensiuni: ( L x l x h ) 365 x 245 x 500 mm. Putere motor: 130 Watti. Viteza de taiere: 60 mm/s. Volumul cosului: 25 litri. Dimensiunea fasiei: 1,9 mm . Capacitate de taiere: maxim 9 coli de 80 gr/mp. Greutate: 6 Kg.
 •  Brand:  •  Categorie: Distrugatoare De Documente
Tehnica de birou Distrugatoare de documente Distrugator de documente individual pentru utilizare casnica sau la birou. Buton pornit/oprit, start/stop automat si functie integrata de revers. Repaus fara consum de energie.Fereastra de pe container ajuta la verificarea rapida a gradului de umplere. Container mobil pentru colectarea deseurilor. Dimensiuni: ( L x l x h ) 365 x 245 x 500 mm. Putere motor: 130 Watti. Viteza de taiere: 60 mm/s. Volumul cosului: 25 litri. Dimensiunea fasiei: 5,8 mm . Capacitate de taiere: maxim 18 coli de 80 gr/mp. Greutate: 6 Kg.
 •  Brand:  •  Categorie: Distrugatoare De Documente
Tehnica de birou Distrugatoare de documente Acest distrugator de documente asigura securitatea datelor in zone private si la birou. Unitatea de taiere CD-uri distruge cu usurinta Cd-uri, DVD-uri si carduri. Materialul tocat este sortat separat in recipientul pentru deseuri de CD-uri. Tipul materialului distrus: particule. Volum container: 27 l. Nivel zgomot: 58 dB. Consum putere motor: 300 W. Voltaj230 V. Dimensiuni (L x H x l): 380 x 580 x 320 mm. Greutate: 16 kg. Culoare: negru/argintiu. Dimensiunea particulei: 4 x 35 mm . Capacitate de taiere: 15 coli de 80 gr/mp. Nivelul de securitate: 3.
 •  Brand:  •  Categorie: Distrugatoare De Documente
Tehnica de birou Distrugatoare de documente Acest distrugator de documente asigura securitatea datelor in zone private si la birou. Un comutator integrat porneste si opreste automat distrugatorul dupa ce a fost introdusa hartia pentru distrugere. Nivelul de securitate: 3. Pentru a goli containerul de deseuri se scoate partea de sus a distrugatorului. Dimensiunea particulei: 4 x 35 mm . Capacitate de taiere: 10 coli de 80 gr/mp. Volumul cosului: 21 l. Nivel zgomot: 58 dB. Dimensiuni (L x H x l): 366 x 445 x 235 mm. Greutate: 6 kg. Culoare: Negru/argintiu. Tipul materialului distrus: hartie, agrafe, carduri, CD/DVD. Model distrugere material: particule. Consum putere motor230 W. Voltaj:230
 •  Brand:  •  Categorie: Distrugatoare De Documente
Tehnica de birou Distrugatoare de documente Acest distrugator de documente asigura securitatea datelor in zone private si la birou. Unitatea de taiere CD-uri distruge cu usurinta Cd-uri, DVD-uri si carduri. Materialul tocat este sortat separat in recipientul pentru deseuri de CD-uri. Un led se aprinde automat si se stinge dupa ce hartia a fost introdusa pentru distrugere. Nivelul de umplere vizibil prin fereastra cu care este prevazut. Tipul materialului distrus: hartie, agrafe, carduri, CD/DVD. Culoare: Negru/argintiu. Dimensiuni( L x h x l )mm: 335 x 405 x 225 mm . Greutate: 4,5 Kg. Volumul cosului: 18 litri. Dimensiunea particulei: 4 x 35 mm . Capacitate de taiere: 5 coli de 80 gr/mp. Nivelul de securitate: 4.
 •  Brand:  •  Categorie: Distrugatoare De Documente
Tehnica de birou Distrugatoare de documente Acest distrugator de documente asigura securitatea datelor in zone private si la birou. Unitatea de taiere CD-uri distruge cu usurinta Cd-uri, DVD-uri si carduri. Materialul tocat este sortat separat in recipientul pentru deseuri de CD-uri. Dimensiuni( (L x H x l) mm: 335 x 405 x 225 mm . Greutate: 4,2 Kg. Nivel zgomot: 58 dB. Volumul cosului: 18 litri. Dimensiunea fasiei: 6 mm . Capacitate de taiere: 10 coli de 80 gr/mp. Nivelul de siguranta: 2. Nivelul de umplere vizibil prin fereastra cu care este prevazut. Un led se aprinde automat si se stinge dupa ce hartia a fost introdusa pentru distrugere. Tipul materialului distrus: hartie, agrafe, carduri, CD/DVD. Culoare: Negru/argintiu.
 •  Brand:  •  Categorie: Distrugatoare De Documente
  • Produse Office:
  • 227     221 - 227